Produse naturiste de vanzare

Amareala - Polygala amara L.(Fam Poligalaceae)

Produsul de planta folosit. In scopuri medicinale se foloseste atat planta intreaga cat si radacinile care se recolteaza in timpul infloririi (in lunile mai, iunie si iulie).
Planta prezinta urmatoarele caracteristici: planta erbacee, puternica, care creste din abundenta prin padurile, pasunile si fanetele din regiunile alpine si sub-alpine. In pamant are un rizom ramificat, brun-galbui la exterior, alburiu la interior, care se prelungeste cu o radacina groasa, prezinta frunze bazilare dispuse in rozeta. Florile sunt grupate in spice de culoare albastra, uneori violeta, rosiatica sau alba.

Actiune si putere de vindecare la centrii energetici si canalele de energie:
  • Planta (tulpina, frunze, flori) energizeaza canalele de energie, centrele energetice si in acelasi timp fortifica organismul. Pentru tratament, tulpina, frunzele si florile se vor utiliza sub forma de ceai infuzie in cantitate de o lingurita la 400-500 ml.de apa. Ceaiul se bea in mai multe reprize pe durata unei zile.
  • Radacina prezinta un efect foarte mare de vindecare la chakra swadisthan(s,c,d). Pentru tratament, radacina se va utiliza sub forma de ceai decoct in cantitate de o jumatate de lingurita si in functie de gravitatea bolii se poate mari doza la o lingurita. Ceaiul se bea in mai multe reprize pe durata unei zile.

 
 
 
eXTReMe Tracker