Produse naturiste de vanzare

Spanz cu flori duble (Helleborus orientalis )

 Este probabil cea mai faimoasa planta care infloreste iarna, iar acest mix cuprinde o gama foarte reusita de culori. Spanzul aduce culoare si bucurie in gradina in cele mai reci luni ale anului. Am selectat pentru dvs. cele mai bune si mai frumoase varietati.
Spanzul creste cel mai bine in pamant. Pregatiti o groapa potrivita intr-un pamant bogat si argilos. Adaugati cat de multa materie organica puteti inainte de a-l planta si si adanciti-o bine. Plantati radacina de vasc la adancimea indicata pe eticheta in groapa. Partea de sus a radacinii trebuie sa fie putin sub nivelul solului. Umpleti groapa cu pamant si presati ferm. Udati imediat dupa plantare. Vascul creste bine intr-o zona complet sau partial insorita. Cele mai multe plante prefera un sol neutru pana la alcalin, intr-o zona cu umbra usoara.
Spanzul este excelent ca planta de gradina.
Mixul de spanz merita un loc de cinste in gradina dumneavoastra. E de preferat sa alegeti un loc de unde sa-l puteti vedea din casa sau apropiat de locurile prin care mergeti in gradina. Va veti bucura de aceste plante in special iarna, atunci cand sunt plantate in grupuri mari. Pot fi combinate cu alte plante care infloresc devreme, cum ar fi ciclamele sau primulele.
 

 
 
 
eXTReMe Tracker