Produse naturiste de vanzare

Plante pentru baie


Aqua viva- băi energizante şi revigorante- mixtură de plante (sulfină, muguri de pin, lavandă, mentă sălbatecă) Tablete de sare cu esenţă de flori şi coloranţi admişi.- Stări de oboseală, astenie, surmenaj fizic şi psihic. Săculeţ a 82 g.
Aqua Pura- băi pentru afecţiunile pielii-mixtură de plante(muşeţel, gălbenele, urzică, nuc-tablete de sare cu ulei esenţial de portocale şi coloranţi admişi.- dermatoze, copii, adulţi- săculeţ 82g.
Aqua Dolores- băi pentru dureri reumatismale- mixtură de plante, salcie, coada calului, muguri de pin, mesteacăn, mentă-tablete de sare cu ulei esenţial de pin şi coloranţi admişi- reumatism degenerativ, reumatism articular, stări după fracturi consolidate prin tratament- săculeţ 82 g.
Aqua Sante-băi pentru răceală şi gripă- mixtură de plante(salcie, coada calului, muguri de pin, mesteacăn, mentă-tablete de sare cu uleiuri esenţiale de mentă şi eucalipt şi coloranţi admişi- infecţii ale căilor respiratorii superioare, stări gripale, răceli, guturai. Săculeţ 82g.
Aqua Calmelo- băi relaxante calmante- mixtură din plante(hamei, lavandă, sulfină, tei- tablete de sare cu ulei esenţial de lavandă şi coloranţi admişi- insomnie, stres, depresie- săculeţ 82 g.
Alte băi:
Băi de nuc: se folosesc din cele mai vechi timpuri. Se pune 1 mână de frunze la 2 litri de apă şi se fierbe apoi timp de 20 minute. Se strecoară în cada de baie unde se mai pune şi 500 ml sare. Sunt foarte utile împotriva stărilor de slăbiciune sau infecţioase, de asemenea sunt un bun remediu pentru copii scrofuloşi predispuşi la TBC şi în general pentru copiii mici limfatici. Frunzele se pot aduna în iunie, iulie.

 
 
 
eXTReMe Tracker