Produse naturiste de vanzare

Catina

Catina
Fructele, cu un gust acrişor-astringent se recoltează din a doua jumătate a lunii august pînă spre jumătatea lunii octombrie.Există un cuvânt care caracterizează cel mai bine cătina: antioxidant! Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. Alte vitamine prezente inPrin prelucarea fructelor in industria alimentara se obtin produse foartenu sînt atît de bogate în vitamine precum fructul în sine !
 apreciate cum ar fi suc, nectar, sirop, gem, jeleu, dulceturi, peltea, lichioruri, diverse bauturi alcoolice –
 fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Betacarotenul – necesar(intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov) i. Mai regasim celuloza, microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc. Efectele benefice ale acestei plante sunt cunoscute inca din antichitate, iar in prezent, de la catina se obtin urmatoarele produse: ceaiuri din fructe, muguri, frunze si chiar scoarta, siropuri de fructe, ulei de fructe. Acesta din urma este si cel mai valoros din punct de vedere medical.
Prin prelucrari in laboratoarele farmaceutice din catina se obtin tratamente extraordinare pentru tratarea: depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor si leucemiei.

 
 
 
eXTReMe Tracker