Produse naturiste de vanzare

DAMIANA


DAMIANA..Sacrament de îmbunătăţire şi tonifiere sexuală
 Familia : Turneraceae
Denumire botanică : Turnera diffusa
Sinonime : Damiana mexicană
Localizare geografică : Zonele tropicale din cele două Americi, mai ales Texas şi Mexico. Se recoltează şi în Africa.
Habitat : Creşte în sol uscat; are nevoie de soare.
Descriere botanică : O tufă scundă cu frunze ovale, mai largi la vârf. Frunzele sunt moi, verzi-deschis pe partea exterioară şi fine pe cea interioară, cu excepţia câtorva peri pe margini. Florile sunt galbene, crescând câte una din axila frunzelor, urmate de o capsulă monocelulară despărţită în trei. Floarea are miros aromat şi gust amar.

ISTORIC
Multe femei din Mexic au descoperit că o ceaşcă de ceai de damiana, băută cu o oră înainte de relaţia sexuală, le ajută să trăiască mai intens actul sexual. Se crede că are efect tonifiant asupra organelor genitale şi sistemului nervos. Ceaiul este foarte eficient în combinaţie cu nuca de palmier pitic (Serenoa repens) în proporţie de 1 : 1.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ
Frunza conţine 0,2 – 0,9 % ulei volatil, 14 % răşină, aproximativ 3,5 % tanin, 6 % amidon şi o substanţă amară numită damianin.

EFECTE PRIMARE
Este un afrodisiac uşor, produce o stare euforică ce durează cam o oră şi jumătate.

MOD DE PREPARARE
În cartea sa A Manual of Sex Magic (Manual de magie sexuală), Louis J. Culling descrie prepararea unai băuturi de damiana : se iau două linguri cu vârf de frunze uscate de damiana şi se fierb în apă (o ceaşcă) cinci minute. Se răceşte, se strecoară şi se bea seara. Culling recomandă să se bea încontinuu două săptămâni pentru rezultate semnificative.

FOLOSIRE RITUALĂ
Mai jos vi se oferă o reţetă foarte bună de stimulent afrodisiac din damiana : păstraţi 30 g de frunze de damiana în ½ litru vodcă timp de cinci zile. Decantaţi lichidul, strecuraţi-l şi filtraţi-l printr-un filtru de cafea conic, de hârtie. Păstraţi frunzele îmbibate cu alcool în 0,375 litru de apă distilată sau de izvor alte cinci zile. Lăsaţi lichidul să se decanteze, strecuraţi-l şi filtraţi-l ca înainte, apoi încălziţi-l la 75,5˚C şi dizolvaţi-l în jumătate de ceaşcă cu miere. Amestecaţi extractul alcoolic cu cel din apă şi lăsaţi combinaţia să stea o lună de zile, timp în care se limpezeşte şi se depune un strat de sediment. Acesta nu este dăunător, dar dacă doriţi puteţi strecura lichidul prin tifon. Pentru rezultate optime beţi unul sau două pahare din stimulent în fiecare seară. Are un gust delicios.
Mici cantităţi din această băutură sunt excelente în orice ritual orientat către magie sexuală. Deşi nu i se cunoaşte compoziţia chimică, damiana poate fi folosită ca plantă sacramentală de îmbunătăţire şi tonifiere sexuală.
ATENŢIE ! Folosirea excesivă pe perioade lungi este toxică pentru ficat.
 Damiana poate produce un fum plăcut, dacă este fumată cu o pipă cu apă. Iată un amestec cumoscut sub numele de Yuba Gold, pentru un efect de mare intensitate:
                4 părţi frunză de damiana
                4 părţi gura-lupului
                ½ parte lobelia
                4 părţi floarea-patimilor
                1 parte frunză de mentă

 
 
 
eXTReMe Tracker