Produse naturiste de vanzare

ARBORELE DE COLA


ARBORELE DE COLA.Sacrament stimulent al energiei sexuale şi împotriva oboselii
 Familia : Sterculiaceae (Familia arborelui de cacao)
Denumire botanică : Cola nitida
Arbori sinonimi : Cola
Localizare geografică : Originar din vestul Africii, în special din Ashanti de nord şi Sierra Leone
Habitat : Lângă matca fluviilor din jungla tropicală
Descriere botanică : Un arbore care creşte înalt de 12-18 metri, cu frunze lungi de 15-20 cm, ascuţite la ambele capete. Are flori galbene, cu pete roşu-închis. Fructul maro-gălbui este împărţit în şapte, din care una până la trei părţi au seminţe plate şi lungi de 4 cm.

ISTORIC
Seminţele de cola au devenit ingredient în Coca-cola după ce legea a interzis cocaina. Astăzi, nici măcar sămânţa de cola nu mai e utilizată în această „teribilă băutură americană”. Totuşi, încă se mai consumă ca băutură în Jamaica şi Brazilia, calitatea esenţială fiind aceea de stimulent sexual.
Seminţele sub formă de praf sunt foarte folosite drept condiment de către băştinaşii din Africa, Indiile de Vest şi Brazilia. O bucăţică de sămânţă este mestecată înainte de masă pentru uşurarea digestiei şi îmbunătăţirea aromei alimentelor consumate ulterior. Praful de seminţe se aplică şi pe tăieturi.
 COMPOZIŢIE CHIMICĂ
Stimulează şi valorifică energia musculară şi nervoasă; este considerat un stimulent foarte puternic.
 MOD DE PREPARARE
Metoda recomandată pentru ingestie este o lingură de praf din sămânţă de cola. Se poate adăuga puţină miere, deoarece este destul de calcaroasă. O altă metodă este de a introduce praful în capsule numărul 00, deşi nu va avea acelaşi efect asupra stomacului. Se consumă astfel doar din cauza gustului.

FOLOSIRE RITUALĂ
Majoritatea conceptelor iniţiale de magie a sexului provin din primele tradiţii Hindu ale Tantrei. Tantricii credeau că sexul conţine o energie care ar putea schimba lumea fizică. (Implicaţiile psihologice sunt discutate la ciupercile psilocibe, folosire rituală.)
Energia psihosexuală este elementul principal din culisele magiei contemporane occidentale, unicul şi cel mai puternic alterant emoţional aflat la îndemână ce poate fi stăpânit, deoarece constituie temelia Tantrei. O metodă care duce la utilizarea energiei sexuale începe cu recunoaşterea şi apoi depăşirea prejudecăţilor sexuale restrictive. Primul punct de unde se porneşte e cultivarea conştiinţei gonadale intense prin contractarea conştientă a pelvisului. La aceasta se ajunge prin contracţii şi relaxări deliberate ale muşchilor anali şi uretrali.
Două exerciţii recomandate de John Mumford în Sexual ocultism (Ocultismul sexual) se aplică în yoga tantrică de mii de ani în India şi Orientul Mijlociu. Exerciţiile acestea speciale pot fi un ritual de intensificare a orgasmului.
EXERCIŢIUL UNU:  pentru controlarea ejaculării şi orgasmului (Muladhara Bandha).
Exerciţiul presupune o închidere pelviană prin contracţie care începe de la muşchii anali, întinzându-se către organele genitale. Senzaţia concretă a ocluziunii anale este cea pe care o simţiţi la clismă sau când opriţi eliminarea materiilor fecale din intestin. Iată cum procedaţi:
1.    Aşezaţi-vă drept pe scaun într-o poziţie confortabilă cu palmele pe coapse.
2.    Concentraţi-vă atenţia în regiunea anală. Începeţi prin a conştientiza scaunul, care exercită o presiune de jos în sus asupra şezutului. Focalizaţi-vă atenţia către anus.
3.    Umpleţi-vă plămânii pe jumătate cu aer, înghiţiţi şi ţineţi-vă respiraţia.
4.    Contractaţi încet anusul în timp ce vă opriţi respiraţia. Nu respiraţi.
5.    Femeile trebuie să-şi întindă regiunea pelviană înainte, de la anus, până simt un spasm distinct în buzele vaginale. Bărbaţii trebuie să-şi întindă pelvisul înainte, de la anus, până simt un impuls clar în testicule.
6.    Relaxaţi acum total pelvisul. Inspiraţi şi expiraţi adânc.
7.    Repetaţi de zece ori acest exerciţiu când îl executaţi prima oară. Creşteţi treptat numărul repetiţiilor până la cincizeci de fiecare dată.
Avantajele exerciţiului sunt următoarele:
1.    Strânge pereţii vaginali destinşi ai femeii şi reduce tendinţa ejaculării premature la bărbaţi.
2.    Trimite un flux de sânge în sistemul urogenital.
3.    Întăreşte muşchii anali, ceea ce previne şi chiar vindecă hemoroizii şi alte afecţiuni anale.
4.    Trezeşte Muladhara chakra.
EXERCIŢIUL DOI: Pentru creşterea potenţei erectile şi sensibilitatea clitorică (Vajroli Mudra).
Acest exerciţiu presupune închiderea sfincterului uretral, cu care opriţi fluxul de urină în mijlocul urinării. Ca un pas preliminar, beţi câteva pahare de apă sau bere pe stomacul gol. Într-o oră goliţi vezica. La urinare exersaţi oprirea şi reţinerea urinei cel puţin de douăsprezece ori în timp ce se goleşte vezica. Iată cum procedaţi:
1.    Aşezaţi-vă drept într-o poziţie confortabilă, cu palmele pe coapse.
2.    Concentraţi-vă atenţia asupra sfincterului uretral. Acesta se află sub clitoris la femei şi la baza penisului la bărbaţi.
3.    Umpleţi-vă plămânii pe jumătate cu aer, înghiţiţi şi ţineţi-vă respiraţia.
4.    Contractaţi orificiul uretral exact cum aţi opri urinarea. În acelaşi timp apăsaţi partea de jos a abdomenului ca şi cum aţi încerca să absorbiţi organele genitale în pelvis. Relaxaţi-vă şi repetaţi exerciţiul câr de mult posibil, în timp ce vă ţineţi respiraţia. Lăsaţi excitaţia sexuală să aibă loc.
5.    Opriţi contracţia, relaxaţi abdomenul, inspiraţi şi apoi expiraţi adânc.
Femeia poate verifica dacă execută corect exerciţiul introducând unul sau două degete în vagin în timpul derulării acestuia. La o executare corectă, contracţiile determină vaginul să strângă degetele.
Bărbatul poate executa exerciţiul stând gol în faţa oglinzii, uitându-se dacă capul penisului se mişcă sau se ridică uşor la fiecare contracţie.
Avantajele exerciţiului sunt următoarele:
1.      Dezvoltă sensibilitatea clitorisului la femei şi potenţa erectilă la bărbaţi.
2.      Trimite un flux sanguin în sistemul urogenital.
3.      Întăreşte sfincterul uretral, vindecând incontinenţa urinară.
4.      Trezeşte Svadhisthana chakra.
Muladhara Bandha trebuie urmată de Vajroli Mudra în fiecare zi, începând cu zece exerciţii din fiecare. Adăugaţi încă cinci exerciţii zilnic în fiecare săptămână, până ajungeţi la şaizeci pe zi.
Aceste exerciţii dezvoltă capacitatea de presiune pelviană la bărbaţi şi captivitatea pelviană la femei, lucru care măreşte sensibilitatea şi controlul ambelor sexe în timpul relaţiei sexuale.

ATENŢIE ! Consumul abuziv de cafeină pe perioade lungi poate reduce funcţiunea sexuală. Poate cauza şi nervozitate, insomnie şi dependenţă.
Sămânţa de cola este clasificată ca stimulent nervos şi adevărat afrodisiac. Se poate utiliza şi pentru a reduce apetitul.

 
 
 
eXTReMe Tracker